Garanție

Termenul de garanție este de 24 luni de la data cumpărării pentru eventuale defecte din fabrică.

Garanția verighetelor/inelului de logodnă este pe viață incluzând refacerea suprafeței, mărirea și micșorarea verighetelor.

Bijuteriile neconforme se înlocuiesc în condițiile legii și cu condiția de a se returna în stare perfectă și însoțite de certificatul de garanție și bonul fiscal pentru achiziționarea acestora.

Aceasta garanție include faptul că bijuteria este din aur/platină și nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizarii corespunzatoare a acesteia.

Aceasta garanție include faptul că respectăm directivele europene în vigoare și nu comercializăm nici o bijuterie care sa conțină nichel sau alt material alergen și interzis.

Pentru modelele de bijuterii prevăzute cu diamante, în cazul căderii acestora, producatorul sau dupa caz vanzătorul le va inlocui, într-un termen rezonabil, numai în situatile în care care acest lucru nu este imputabil cumpărătorului.

Toate bijuteriile sunt avizate de BNR. Diamantele pot fi verificate cu testerul electric, acesta fiind cel mai precis in determinarea reala a pietrei.